Harta Europei: harta rutiera Europa

Pentru a cauta un traseu trebuie sa introduci localitatea de plecare, respectiv localitatea de sosire. Alaturi de harta va aparea si descrierea traseului (itinerariului) in partea dreapta. Harta va afisa ruta pe ansamblu dintre cele 2 localitati introduse. Pentru a vedea mai in detaliu traseul, apasa dublu click stanga iar pentru a reveni apasa dublu click dreapta.

Cauta traseu

Harta rutiera Europa - distante rutiere

Cand pleci la un drum necunoscut, este normal sa te documentezi. Daca trebuie sa ajungi intr-un loc unde nu ai mai fost sau nu esti sigur de ruta pe care trebuie s-o alegi, ai nevoie de o harta rutiera. De cele mai multe ori, soferii cauta urmatoarele trasee:

  • varianta economica - cea mai scurta distanta;
  • varianta cea mai rapida - nu conteaza kilometrii parcursi, atat timp cat ajung mai repede la destinatie;
  • varianta panoramica - esti in concediu si vrei sa ajungi la destinatie fara graba, trecand prin locuri cu peisaje deosebite;
  • Aceasta pagina cu harta Europei, te va ajuta sa gasesti traseul pe care il cauti. Pentru a afla distanta rutiera dintre 2 localitati din Europa, foloseste campurile de mai sus. Poti sa introduci denumirea unei localitati,a unei zone sau chiar adresa exacta pentru a afla cu o precizie destul de mare numarul de kilometri de parcurs. Totodata vei afla si durata calatoriei aproximative.