itransporter.ro - denumeste in continuare site-ul web detinut si operat de catre S.C. Anew Software & Consulting S.R.L., RC: J40/6012/27.04.2017, CUI: 37467995, cu sediul social in Bucuresti, Sector 5, Splaiul Independentei, nr.3, bl. 17, sc. 1, et.6, ap. 17.

iTransporter.ro nu este înscrisă în Registrul de Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal, întrucât conform DECIZIEI nr. 200/14 decembrie 2015 privind stabilirea cazurilor de prelucrare a datelor cu caracter personal pentru care nu este necesară notificarea, precum şi pentru modificarea şi abrogarea unor decizii.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date, modificată și completată, S.C. Anew Software & Consulting S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de sigurantă si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizează utilizatorul site-ului itransporter.ro.

Scopul colectarii datelor este in vederea informarii utilizatorilor inregistrati privind situatia contului (inregistrare, recuperare parola), informarea cu privire la anunturile noi aparute si pentru informarea utilizatorilor cu privire la anunturile postate in mod gratuit de dumneavoastra pe site-ul itransporter.ro;

Orice persoana care acceseaza site-ul itransporter.ro si/sau care ofera date si/sau informatii cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe itransporter.ro, isi manifesta consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru ca S.C. Anew Software & Consulting S.R.L. sa prelucreze si sa colecteze datele cu caracter personal furnizate de Utilizatori cu aceasta ocazie.

Prin completarea campurilor din formularul de inregistrare, utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in baza de date iTransporter si sa primeasca mesaje cu privire la anumite produse si servicii oferite de iTransporter.

Inscrierea in baza de date itransporter.ro se face prin completarea unui formular online. Informatiile furnizate voluntar in acest formular trebuie sa fie corecte si complete. In cazul furnizarii unor date false sau incomplete, S.C. Anew Software & Consulting S.R.L. are dreptul sa refuze sau anuleze calitatea de abonat itransporter.ro.

In urma utilizarii Paginii itransporter.ro, S.C. Anew Software & Consulting S.R.L. poate obtine diverse informatii despre dumneavoastra, cum ar fi: numele si prenumele, adresa, numarul de telefon, adresele de e-mail.

Toate datele furnizate de catre dumneavoastra vor fi folosite doar in scopurile enumerate mai jos si cu respectarea intocmai a drepturilor si libertatilor dumneavoastra cu privire la viata privata, consfiintite si garantate de legislatia romana in vigoare.

Datele vor fi prelucrate de catre S.C. Anew Software & Consulting S.R.L. in conformitate cu prevederile Legi 677/2001, putand fi folosite in scopuri asociate functionarii site-ului, comercializarii produselor companiei si ale partenerilor sai, pentru:

  • statistici - in vederea generarii de statistici utile administrarii site-ului;
  • folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului care sunt disponibile;
  • abonarea la newsletterul site-ului in vederea trimiterii de materiale informative din site, reclama, alerte cereri si oferte nou aparute, abonarea la newsletter fiind optionala;
  • persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.
  • dreptul de a inainta o plangere catre autoritatea de supraveghere, in situatia in care considera ca datele sale personale nu au fost prelucrate conform legilor in vigoare
  • conform Legii nr. 677/2001, fiecare Utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor.
Pentru exercitarea oricaruia dintre aceste drepturi, Utilizatorul se poate adresa cu o cerere in acest sens, datata si semnata, la urmatoarea adresa: [email protected], specificand totodata dreptul pe care doreste sa il exercite asupra datelor sale.

itransporter - este o piata electronica a serviciilor de transport si logistica avand ca baza Internetul,ce pune in legatura furnizorii de transport si logistica cu societati ce utilizeaza astfel de servicii. Obiectivul il reprezinta sprijinirea Membrilor in a-si optimiza solutiile logistice adoptate.Inregistrarea unui cont nou in sistem este gratuita. Pentru o prima etapa a colaborarii noastre va facem cunoscut urmatorul cod al utilizarorului.Codul Utilizatorului
1. Toti utilizatorii site--ului vor utiliza resursele acestuia intr-un mod legal si etic.
2. Se considera inca de la inceput ca toti utilizatorii sunt de buna credinta si comportamentul lor este corespunzator unor standarde ridicate de morala si etica.
3. Ca o conditie pentru a putea accesa site-ul, utilizatorii accepta prezentul cod de comportament.
4. Utilizatorii isi asuma raspunderea pentru orice utilizare neautorizata sau ilegala a site-ului.
5. Utilizarea intentionata a acestuia pentru orice alt scop exceptand pe cel ce face obiectul site-ului va fi considerata neautorizata.

Fara a ne limita iata cateva exemple de utilizare neautorizata:
(a) Utilizarea unui cont fara autorizarea titularului.
(b) Utilizarea site-ului pentru a transmite mesaje obscene, repetate, frauduloase sau nesolicitate.
(c) Scrierea, utilizarea sau distribuirea unor programe ce deranjeaza alti utilizatori sau deterioreaza componentele hardware sau software ale unor resurse de calcul (de exemplu virusii).
(d) Distrugerea sau incercarea de a distruge securitatea sistemelor de calcul.
(e) Compromiterea sau tentativa de compromitere a integritatii sistemelor de calcul.

LUATI LA CUNOSTINTA SI SUNTETI IN TOTALITATE DE ACORD CU FAPTUL CA SUNTETI SINGURUL RESPONSABIL PENTRU FORMA, CONTINUTUL, VERIDICITATEA SI EXACTITATEA MESAJELOR PLASATE DE DUMNEAVOASTRA PE SITE SI PURTATI INTREAGA RASPUNDERE PENTRU EVENTUALELE PAGUBE MATERIALE SAU MORALE PRODUSE CA URMARE A PUBLICARII MESAJELORIN CAZUL NERESPECTARII ACESTUI SET DE REGULI,VA AVERTIZAM CA ACCESUL DUMNEAVOASTRA PE SITE VA FI RESTRICTIONAT,IAR IN CAZUL UNOR ABATERI MAI GRAVE(EX:Distrugerea sau incercarea de a distruge securitatea sistemelor de calcul) PUTETI INTRA SUB INCIDENTA LEGILOR PENALE DIN ROMANIA.