iTransporter.ro - denumeste in continuare site-ul web detinut si operat de catre APARASCHIVEI ANDI CLAUDIU PF, RC: F07/887/11.12.2007, CUI: 22903158, cu sediul social in Botosani, str.Victoriei, nr.7, Cont: RO13 RNCB 0041095934710001, deschis la BCR Botosani.

iTransporter.ro prelucreazã datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastrã prin acest formular în scopul identificarii utilizatorului precum si in scopul contactarii utilizatorului care a postat cererea/oferta pe acest site. Datele vor fi dezvãluite doar membrilor iTransporter. Pe viitor, aceste date/datele nume, prenume, cui, adresa ne permit sã vã þinem la curent cu activitatea noastrã.

iTransporter.ro este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 9637.

Prin completarea campurilor din formularul de inregistrare, utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in baza de date iTransporter si sa primeasca mesaje cu privire la anumite produse si servicii oferite de iTransporter.

itransporter - este o piata electronica a serviciilor de transport si logistica avand ca baza Internetul,ce pune in legatura furnizorii de transport si logistica cu societati ce utilizeaza astfel de servicii. Obiectivul il reprezinta sprijinirea Membrilor in a-si optimiza solutiile logistice adoptate.Inregistrarea unui cont nou in sistem este gratuita. Pentru o prima etapa a colaborarii noastre va facem cunoscut urmatorul cod al utilizarorului.Codul Utilizatorului
1. Toti utilizatorii site--ului vor utiliza resursele acestuia intr-un mod legal si etic.
2. Se considera inca de la inceput ca toti utilizatorii sunt de buna credinta si comportamentul lor este corespunzator unor standarde ridicate de morala si etica.
3. Ca o conditie pentru a putea accesa site-ul, utilizatorii accepta prezentul cod de comportament.
4. Utilizatorii isi asuma raspunderea pentru orice utilizare neautorizata sau ilegala a site-ului.
5. Utilizarea intentionata a acestuia pentru orice alt scop exceptand pe cel ce face obiectul site-ului va fi considerata neautorizata.

Fara a ne limita iata cateva exemple de utilizare neautorizata:
(a) Utilizarea unui cont fara autorizarea titularului.
(b) Utilizarea site-ului pentru a transmite mesaje obscene, repetate, frauduloase sau nesolicitate.
(c) Scrierea, utilizarea sau distribuirea unor programe ce deranjeaza alti utilizatori sau deterioreaza componentele hardware sau software ale unor resurse de calcul (de exemplu virusii).
(d) Distrugerea sau incercarea de a distruge securitatea sistemelor de calcul.
(e) Compromiterea sau tentativa de compromitere a integritatii sistemelor de calcul.

LUATI LA CUNOSTINTA SI SUNTETI IN TOTALITATE DE ACORD CU FAPTUL CA SUNTETI SINGURUL RESPONSABIL PENTRU FORMA, CONTINUTUL, VERIDICITATEA SI EXACTITATEA MESAJELOR PLASATE DE DUMNEAVOASTRA PE SITE SI PURTATI INTREAGA RASPUNDERE PENTRU EVENTUALELE PAGUBE MATERIALE SAU MORALE PRODUSE CA URMARE A PUBLICARII MESAJELORIN CAZUL NERESPECTARII ACESTUI SET DE REGULI,VA AVERTIZAM CA ACCESUL DUMNEAVOASTRA PE SITE VA FI RESTRICTIONAT,IAR IN CAZUL UNOR ABATERI MAI GRAVE(EX:Distrugerea sau incercarea de a distruge securitatea sistemelor de calcul) PUTETI INTRA SUB INCIDENTA LEGILOR PENALE DIN ROMANIA.