Transport marfa


Cu ajutorul firmelor care ofera servicii de transport marfa se pot organiza transporturi directe de la furnizor si pana la beneficiarul marfurilor din tara sau strainatate. Exista case de expeditie specializate in transport de marfa si logistica pregatite sa preia marfa, coletul de la furnizor si sa-l transporte intr-un timp cat mai scurt, in siguranta la beneficiar. Logistica se ocupa cu planificarea, organizarea, managementul, executia si controlul operatiunilor de transport. In ultimii ani logistica a devenit o industrie in adevaratul sens al cuvantului, bucurandu-se de o crestere majora. O data cu cresterea volumului de transport, firmele de logistica trebuie sa gaseasca solutii eficiente, viabile care sa vina in completarea acestei cresteri.

Oferte transport marfa

Ai un camion sau mai multe camioane si cauti marfa de transportat? Fa-ti cunoscuta oferta de transport! Este important sa furnizezi date cat mai complete pentru a prezenta o oferta solida. Din acest motiv, este recomandat ca o data cu inregistrarea firmei sa introduci in sistem parcul de autoutilitare care il detii.

Cereri transport marfa

Esti in cautarea unei firme care efectueaza servicii de transport marfa? Ai marfa de transportat dar nu ai mijlocul de transport? Aici vei gasi oferte de transport marfa care sa-ti satisfaca cerintele. Dupa inregistrare, vei avea la dispozitie sectiunea "Ofertele Mele" (aici adaugi/modifici/stergi cererile sau ofertele de transport marfa).

Transport mobila

In cazul in care iti cumperi mobila si ai nevoie de un mijloc de transport mobila, adauga cererea ta pentru a gasi cea mai buna oferta. De asemenea, daca firma ta se ocupa cu transport de mobila, adauga oferta ta pentru a fi gasit de potentiali clienti.

Harta Europei
Harta rutiera a Europei. Calculeaza distanta dintre 2 localitati si vezi itinerariul.
www.itransporter.ro/harta-europei/
Lista Membri, Firme Transport
Lista firmelor de transport marfa si transport persoane.
www.itransporter.ro/companii/
>